Om oss

Nordlysfondet er en uavhengig stiftelse som har som mål å oppfylle ønskene til unge mennesker i Norge med livstruende sykdommer. Vi samarbeider med tre store sykehus i Oslo – og har i løpet av de siste ti årene besørget reiser og »ønskedrømmer» for totalt kr. 350.000.

Historie

Nordlysfondet – eller The Northern Lights Fund – ble startet av en gruppe amerikanere i 1992 med tilknytning til The American Coordinating Council of Norway (ACCN) og  av medarbeidere ved Det norske Radiumhospital. I 1999 ble Nordlysfondet registrert som en selvstendig og uavhengig stiftelse.

Fondet gir økonomisk støtte til å oppfylle »ønskedrømmer», ofte i form av turer i inn- og utland for barn og unge med alvorlige sykdommer. Disse reisene har gitt mange nytt håp og en etterlengtet pause fra den daglige kampen mot sykdommen.

Det er ikke bare reiser Nordlysfondet gir økonomisk støtte til. Det er også mulig å søke om å få møte en kjendis, å få gå på en konsert, å få en ridetur, å spille fotball med en fotballstjerne eller lignende.

Ditt ønske vil vi gjerne hjelpe deg å oppfylle.